Ενημέρωση επισκεπτών

Το ABELOESSA METHONIAN HOSPITALITY προσαρμόζει την λειτουργία του λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και τα πρωτόκολλα υγιεινής.

Πριν από την άφιξη

Σας προτείνουμε να μας στείλετε email έτσι ώστε να σας προωθήσουμε ηλεκτρονικά την φόρμα άφιξης. Με τον τρόπο αυτό θα πραγματοποιήσουμε  γρήγορο χωρίς στρες και  ασφαλές checkin.

Κατά την άφιξη

Ευχαριστούμε για την προτίμηση και εμπιστοσύνη σας.

Το checkout πραγματοποιείται στις 11:00 και το check in στις 15:00 ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος καθαρισμού και απολύμανσης του δωματίου σας.

Κατά την άφιξη σας σας συνιστούμε να χρησιμοποιείται   απολυμαντικό υγρό που υπάρχει στον χώρο της υποδοχής.

Αφού πραγματοποιήσετε την άφιξή σας στο δωμάτιό σας, παρακαλώ να λάβετε υπόψιν σας:

Πολιτική πετσετών και λευκών ειδών

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πετσέτες και είδη ιματισμού, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω τηλεφώνου καλώντας την υποδοχή.

Για την περίοδο της παραμονής σας

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις  ημέρες που επιθυμείτε να καθαρίσουμε το δωμάτιο σας. Σύμφωνα με τα Πρωτόκολλα καθαρισμού  ο καθαρισμός του δωματίου σας πρέπει να ζητηθεί από εσάς.

Παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώνετε την προηγουμένη ημέρα έτσι ώστε να προγραμματίζεται ο λεπτομερής καθαρισμός του δωματίου σας.

Η Αναχώρηση σας

Επικοινωνήστε με τη υποδοχή τηλεφωνικά για να ζητήσετε τον λογαριασμό σας έτσι ώστε να προετοιμάσουμε την πληρωμή του και την αναχώρησή σας. Η πληρωμή  μπορεί να γίνει  με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, ηλεκτρονική τραπεζική μεταφορά ή μετρητά.

 Ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο ABELOESSA METHONIAN HOSPITALITY

Μετάβαση στο περιεχόμενο